Muuttoremontit Porvoossa ja koko Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kylpyhuoneremontit Porvoossa ja Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kylpyhuoneremontit Porvoossa ja Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kylpyhuoneremontit Porvoossa ja Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kun tarvitset osaavaa tekijää muuttoremontteihin Porvoossa, pääkaupunkiseudulla tai muualla Uudenmaan alueella, käänny puoleeni. Ammattilaisen avulla muuttoremontti sujuu helposti ja mutkattomasti. Suunnittelen remontit huolella, jotta pysyn sovitussa budjetissa, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään. 

Remontit ennen ja jälkeen asunnon myynnin

Teen yhteistyötä muun muassa kiinteistövälittäjien kanssa ja hoidan remontit ennen ja jälkeen asunnon myynnin. Remontoin niin pienet kuin suuremmatkin asunnot edullisesti ja tyylikkäästi. Pitkä kokemus sekä korkealaatuiset materiaalit ja asianmukaiset työvälineet auttavat viemään remontin läpi aina viimeisteltyyn lopputulokseen saakka. 

 

Minulla on laaja kokemus mitä erilaisimpien sisäremonttien tekemisestä, joten muuttoremontin toteutus hoituu minulta takuulla osaavasti.

 

Taidolla tehdyn muuttoremontin jälkeen uusien asukkaiden on mukava muuttaa uuteen kotiin. Remontti raikastaa asunnon yleisilmettä ja lisää huomattavasti asumisviihtyvyyttä. 

Muuttoremontit nopeasti

Muuttoremonttien aikataulu on monesti hyvinkin tiukka. Asunto pitää saada mahdollisimman nopeasti hyvään myyntikuntoon tai uudet asukkaat haluavat päästä asumaan remontoituun asuntoon pikimmiten. Teen muuttoremontit aina aikaa tuhlaamatta. Työskentelen kustannustehokkaasti remontin alusta loppusiivoukseen asti. 

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous saunaremontista!

Palveluihini kuuluu myös saunaremontit. Palvelen yksityisasiakkaiden lisäksi Porvoon ja koko Uudenmaan alueen taloyhtiöitä ja yrityksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous saunaremontista!