Kohennamme asunnon arvoonsa sisäremontilla Porvoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Sisäremontin avulla loihdit asunnosta helposti tunnelmallisemman ja nostat samalla tuntuvasti kiinteistösi myyntiarvoa. Uusi asunto harvemmmin tuntuu omalta, ennen kuin siitä on tehnyt itsensä näköisen kodin. Pintaremontointi on halvin ja nopein tapa uudistaa vanhaa asuntoa tai kohentaa kotia entisestään. Toteutan kaikki kiinteistöjen sisäremontoinnit pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Saat toimivat ratkaisut kustannustehokkuutta unohtamatta.

Huoneiston maalaaminen, tapetointi tai uudet tilaratkaisut

Kiinteistön pintamateriaalit kuluvat vuosien saatossa väistämättä, ja joskus pieni muutos tuo kaivattua piristystä arkeen. Minun kauttani onnistuvat maalaustyöt, tapetoinnit, laatoitustyöt, paneloinnit ja listoitukset. Tai jos mielessäsi on tilan avartaminen, puran turhat väliseinät pois tieltä. Liukuovien avulla voit kätevästi kätkeä esimerkiksi työpisteen pois silmistä, ja lisätä kotisi toimivuutta kaikissa tilanteissa. Pienilläkin muutoksilla voidaan saada aikaan ihmeitä ja silmää miellyttävä lopputulos.

Olipa toiveissasi sitten koko asunnon pintaremontointi, tai pelkkä tapetin vaihto, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää miten voin auttaa!