Huoneiston maalaaminen ja uudet tilaratkaisut Porvoossa ja Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kohennamme asunnon arvoonsa sisäremontilla Porvoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kohennamme asunnon arvoonsa sisäremontilla Porvoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kohennamme asunnon arvoonsa sisäremontilla Porvoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Yhteydenotto

Sisäremontin avulla loihdit asunnosta helposti tunnelmallisemman ja nostat samalla tuntuvasti kiinteistösi myyntiarvoa. Uusi asunto tuntuu harvemmin omalta ennen kuin siitä on tehnyt itsensä näköisen kodin. Pintaremontointi on myös halvin ja nopein tapa uudistaa vanhaa asuntoa tai kohentaa uutta kotia entisestään. Toteutan kaikki huoneistojen sisäremontoinnit Porvoossa, pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla. Saat toimivat ratkaisut kustannustehokkuutta unohtamatta.

Huoneiston maalaaminen, tapetointi ja uudet tilaratkaisut

Kiinteistön pintamateriaalit kuluvat väistämättä vuosien saatossa. Joskus pieni muutos tuo kaivattua piristystä arkeen. Teen kaikki huoneiston sisäremonttiin kuuluvat työt. Hoidan maalaustyöt, pintaremontit, laatoitustyöt, paneloinnit ja listoitukset. Jos mielessäsi on tilan avartaminen, puran turhat väliseinät pois tieltä. Ensimmäinen vaihe pintaremontissa on suunnittelu. Kannattaa miettiä tarkasti, mitä projektilla halutaan saavuttaa ja minkä tyylistä lopputulosta etsitään. Hyvän suunnitelman avulla voimme päättää, minkälaisia värejä ja materiaaleja käytetään, kuinka suuri budjetti on tarpeen sekä kuinka paljon aikaa tarvitaan projektin loppuun saattamiseksi. Olipa kyseessä pintaremontti tai kerrostalon huoneistoremontti, painotamme hyvän suunnittelun tarvetta.

 

Toteutamme suuret ja pienet remontit ammattitaidolla ja luotettavasti

Omassa asunnossa vietetyt hetket ovat tärkeitä. Mutta se, millainen asunto on, voi vaikuttaa merkittävästi siihen, miltä omassa kodissa tuntuu. Huoneistoremontilla voit saada asunnosta juuri sinun näköisesi ja tehdä tilaratkaisusta toimivan. Esimerkiksi liukuovien avulla voit kätkeä vaikkapa työpisteen kätevästi pois silmistä ja lisätä kotisi toimivuutta kaikissa tilanteissa. Pienilläkin muutoksilla voidaan saada aikaan ihmeitä ja silmää miellyttävä lopputulos. Myös huoneistoremontti aloitetaan huolellisella suunnittelulla ja valmistelulla sekä budjetin suunnittelulla ja materiaalien valinnalla.

 

Autamme tekemään oikeanlaiset ratkaisut tilan ja suunnitelmien mukaisesti. Olipa toiveissasi sitten koko asunnon pintaremontti, muuttoremontti, omakotitalon huoneistoremontti, rivitalon huoneistoremontti, keittiöremontti, saunaremontti tai kerrostalon huoneistoremontti, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voin auttaa! Teen remonttitöitä Porvoossa, Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella.