Kun lattiaremontti on tarpeen Uudellamaalla, JT Laine asentaa parketit yms.

Vaihtoehtoja on värien ja materiaalien puolesta runsaasti, ja jokaiselle kodille löytyy varmasti juuri sellainen lattia, mikä kestää asukkaidensa elämistä. Jos lattiasi kaipaa kokonaan uutta ilmettä, ja on asennusta vaille valmis, J.T Laine toteuttaa työt puolestasi ammattitaidolla ja varmalla otteella.

Uuden lattian asennus – sekä parketti- että laminaattilattiat

Suoritan parketti- ja laminaattilattioiden asennukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ammattilainen osaa neuvoa hyvien materiaalien valinnoissa, ja tekee asennuksen vaivattomasti ja nopeasti. Minun avullani saat myös muovimatot paikoilleen ja kaakelit kohdilleen. Tarvittaessa lakkaan vanhat parketit uuden veroisiksi. Asiakkaitani ovat sekä yksityistaloudet, että yritykset.

Jos lattiasi kaipaa uudistamista, ota yhteyttä ja tee tarjous!

Aamupala terassilla?

Suomen kesä on lyhyt, mutta siitä kannattaa ottaa kaikki irti! Katetulla terassilla pääset nauttimaan ulkona olemisesta säässä kuin säässä. Painekyllästetty puu kestää käyttöä ympärivuotisesti ja huolella rakennettu terassi ei juuri ylimääräistä hoitoa kaipaa. Toteutan terassit, patiot, kuistit ja muut pienemmät rakennusprojektit ulkona ja sisällä. Rakennan ja teen terassiremontteja Porvoosta käsin.