Kylpyhuoneremontit Porvoossa ja koko Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kylpyhuoneremontit Porvoossa ja Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kylpyhuoneremontit Porvoossa ja Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kylpyhuoneremontit Porvoossa ja Uudellamaalla

Yhteydenotto

Kodin märkätiloista kannattaa pitää hyvää huolta kosteusvaurioiden välttämiseksi. Ammattilaisen avulla kylpyhuoneremontti sujuu mutkattomasti ja hermot säästyvät. Budjetissa pysyminenkin käy helpommin, kun jo alkusuunnitelmat tehdään huolellisesti. Toteutan kylpyhuoneremontteja Porvoossa, pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla.

Pesuhuoneremontti toiveidesi mukaan

Remontoin kylpyhuoneesi uuteen uskoon edullisesti ja tyylikkäästi. Autan sinua materiaalien valinnoissa ja toteutan kaikki hankalat työt puolestasi. Pitkä kokemus ja asianmukaiset työvälineet auttavat viemään remontin läpi aina viimeisteltyyn lopputulokseen saakka. 


Olipa haaveissasi moderni ja yksilöllinen spa-tunnelma tai käytännöllinen koko perheen pesupaikka, toteutus hoituu ammattilaisen avulla turvallisesti. Kun tietää, mitä on tekemässä, lopputuloksesta tulee toimiva kokonaisuus pitkäksi ajaksi. Märkätilojen kohdalla ammattitaito on ehdottoman tärkeä osa remontin tekoa.

Pikainen tai perusteellinen WC-remontti

WC-remontissa tulee myös huomioida märkätilan vaatimukset. Teen käymäläremontit lattiasta kattoon toiveidesi mukaan. Voin myös asentaa
pelkästään uudet WC-kalusteet paikalleen, mikäli muut pinnat eivät kaipaa remonttia – tai sitten uusitaan kaikki kerralla. Rohkeilla valinnoilla uudistettu WC tuo piristystä arkeen.

Tutustu myös saunaremontteihin

Laatoitus kylppäriin tai keittiöön

Laatoitan niin kylpyhuoneen kuin keittiönkin seinät ja tasot varmalla kädellä ja siististi. Laatoittamalla voidaan päällystää myös parvekkeet tai betoniset ulkoportaat. Tasainen laatoitus pitää vesiroiskeet poissa rakenteista ja on kestävä pintaratkaisu kosteisiin tiloihin. Tilaa laatoittaja paikalle, kun haluat kauniin laattapinnan kotiisi! Toteutan laatoitusprojekteja kattavasti Porvoossa ja muualla Uudellamaalla.